Jdi na obsah Jdi na menu
 


Knihy Monster high

11. 2. 2013

Samostatné díly

 
Autor: Lisi Harrisonová
Název: Monster High: S příšerami v jedné lavici
Díl: první
Datum vydání: 24.08.2011
Počet stran: 248
 

SOV, neboli Sabotéři obvyklých vlastností (či chcete-li monstra a příšery) se snaží zapadnout a být nenápadní. Maskování je tak dokonalé, že možná ani netušíte, kdo s vámi vlastně chodí do třídy…
Na Salemské střední se to ale brzy změní a město už nikdy nebude, jaké bývalo. Způsobí to teprve před patnácti dny "vyrobená" Frankie Steinová, která neváhá jít se svou zelenou kůží hrdě na trh. Ale nebude to mít snadné, protože studenti jsou naprosto vyděšení z drbů a šeptandy o monstrech, co se údajně prohánějí po školních chodbách. To Frankie přesvědčí, že pro holku, jako je ona, může být střední docela drsná. Podaří se jí mezi "normáky" najít kamarádku, které by svěřila své veliké tajemství?
 
Autor: Lisi Harrisonová
Název: Monster High: Můj soused Ghúl
Díl: druhý
Datum vydání: 25.01.2012
Počet stran: 248

Na Merstonovu střední chodí normální studenti, ale taky monstra a příšery neboli sabotéři obvyklých vlastností. Cleo byla královnou školy mezi SOVáky i normáky, ale teď na celé čáře vítězí Frankie a Melody. Cleo naštěstí dostane příležitost fotit pro Teen Vogue a všechno se zdá být zase v pořádku… dokud se ostatní SOVáci nerozhodnou vystoupit ve filmu, který má dokázat, že vlastně vůbec nejsou nebezpeční. A tohle jim má získat svobodu? Proboha, to je ale směšné! A hlavně nebezpečné…

 
 
Autor: Lisi Harrisonová
Název: Monster High: Kde je vlk, tam je hra
Díl: třetí
Datum vydání: 13.06.2012
Počet stran: 246
 

Děsivě trendy teenageři, děti nejznámějších monster na světě se shromáždili pod jednou střechou, aby si užívali ten pravý život na střední škole!

Clawdeen Wolfová byla vždycky trochu ve stínu všech svých šesti bratrů, ale teď se konečně dostane na výsluní díky oslavě svých sladkých šestnáctin. Ovšem po zveřejnění Mého souseda ghúla se rodina Wolfových musí schovat v lesích. A to Clawdeen ani trochu netěší, protože teď musí tvrdnout v rodinném penzionu se svými nudnými bratry, dokud se neobjeví Lala, aby jí dělala společnost. Ale zdá se jí to, nebo její kamarádka flirtuje s Clawdem?!

Autor: Lisi Harrisonová
Název: Monster High: Příšerná parta je zpět
Díl: čtvrtý
Datum vydání: 16.01.2013
Počet stran: 272

SOVáci jsou volní a Drakulaura s pýchou cení svoje tesáky. Ale její táta, slovutný pan D., ji poctí návštěvou a pak jde všechno z kopce. Ale Lala se nehodlá vzdát, a tak když se dozví o fantastické soutěži, ve které vítězná škola získá špičákovou šanci v mezinárodní kampani, rozhodne se do toho pořádně zakousnout. Z obyčejné šarvátky otec versus dcera se vyvine bitva o Salem a všechny studenty. SOVáky i normáky. A jak to dopadne?
 

Ostatní

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář